Ką dovanoti merginai Valentino dienos proga?

VALENTINO DIENOS DOVANOS ❤️

VALENTINO DIENOS DOVANOS ❤️

Meilės dienos reikšmė kiekvienam žmogui skiriasi. Vieniems tai diena, skirta išreikšti savo meilė antrajai pusei, kitiems tiesiog šventė prisiminti ryšius, santykius, šeimą arba tiesiog meilę sau. Valentino diena - puikus laikas prisiminti mylimus žmones, parodyti kaip juos mylite ir vertinate. 

 

KAIP ŠVĘSTI VALENTINO DIENĄ?

Meilės dieną, kaip ir visas kitas šventes, galima švęsti įvairiausiais, jums patinkančiais būdais ir formomis. Nuo tradicinės vakarienės iki romantiško vakaro namuose, ši šventė skirta suartėti ir pasimėgauti meile. Tradiciškai meilės dieną vyrauja raudona spalva, gėlės, malonūs kvapai, saldūs skoniai, harmonija bei dieną vainikuoja romantiškos, prasmingos dovanos. Šią dieną palanku praleisti harmoningai su artimu, mylimu žmogumi, atsipalaiduoti, pasinerti į svaiginančių jausmų pasaulį. 

 

Ką dovanoti merginai meilės dienos proga dovanu idejos.jpg

KĄ DOVANOTI MERGINAI VALENTINO DIENOS PROGA?

Sakoma, kad dovanas reikia rinktis sąmoningai, atsižvelgiant į progą ir jos prasmę. Meilės dienos dovanų idėjos dažniausiai sukasi apie romantišką, meilę, harmoniją, grožį ir aistrą. Štai keletas idėjų ką dovanoti merginai meilės dienos proga:

  • Rafinuotas papuošalas. Raudona apyrankė, spindintis kaklo papuošalas, ryškios, raudonos, spindinčios detalės, subtili prabanga, perlai tikrai pradžiugins kiekvieną moterį.
  • Prasminga dėžutė. Elegantiška dėžutė į kurią jūsų mylimoji galės sudėti visas jūsų brangiausias akimirkas: nuotraukas, bilietus iš kelionių, raštelius, jūsų meilę reprezentuojančias detales ir talismanus.
  • Deimantinė žvakė. Išskirtinė dovana apjungianti grožį, harmoniją, malonų kvapą bei eleganciją. Užburiančio kvapo žvakė su paslėptu papuošalu žvakės viduje.
  • Kvepalai. Tegul jūsų mylimoji pasineria į pasakiškų kvapų miglą su naujais kvepalais.
  • Gėlės. Raudonos rožės, kvepiančios tulpės, karališki kardeliai, puošnios gėlių puokštės tikrai pradžiugins jūsų moterį.
  • Kvepianti žvakė. Romantiška žvakės šviesa, atpalaiduojantis kvapas, kuris sužadins jos jausmus ir padės atsipalaiduoti.
  • Saldainiai. Kokia meilės diena be švelnių žodžių ir saldžių skonių. Kartais norisi saldžius bučinius pasaldinti plytele šokolado.
  • Patirtys. Išvyka dviese, bilietai į teatrą, į koncertą, į kiną, į bendrą užsiėmimą padės pabėgti nuo rutinos ir smagiai praleisti laiką drauge.
  • Personalizuota dovana. Dovana su jos inicialais, zodiako ženklu, elegantiška rankų darbo dovana pagaminta specialiai pagal užsakymą - išskirtinis dėmesys, kuris tikrai pradžiugins jos širdį.