Kaip sutikti naujus metus, kaip pritraukti laimę, sėkmę naujais metais.jpg

KAIP SUTIKTI NAUJUS METUS?🎉

KAIP SUTIKTI NAUJUS METUS?🎉

Nauji metai - naujas laikotarpis, nauji planai, idėjos, tikslai. Tačiau, kaip teisingai sutikti Naujus metus, kad jie atneštų sėkmę, gerovę ir svajonių išsipildymą?Štai keli patarimai ką ir kaip daryti Naujųjų metų išvakarėse, kad metai būtų sėkmingi:

1. Susitvarkyk namus. Naujųjų metų išvakarėse labai palanku susitvarkyti, išsivalyti namus, kad pašalintum seną energiją ir atlaisvintum vietos naujai. Gali pasimerkti gėlių, užsidegti kvepiančią žvakę, smilkalą arba tiesiog išvėdinti namus.

2. Padėkok už praėjusius metus. Prieš žengiant žingsnį į Naujus metus, stabtelėk ir padėkok artimiesiems, šeimos nariams, kolegoms, sau, gamtai, visatai už metus, kad ir kokie jie buvo. Dėkingumo jausmas padės paleisti senus, nenaudingus, neekologiškus prisiminimus, situacijas, prisirišimus bei įkvėps pozityvios energijos naujiems metams.

3. Užsirašyk tikslus. Sakoma, kad mintys materializuojasi, o ką jau bekalbėti apie žodžius ar fizinius veiksmus, kai mintys, svajos, tikslai užrašomi. Daugybė sėkmingų žmonių savo metus planuoja, tad imk švarų popieriaus lapą ir susirašyk visus planus, vizijas, svajas, siekius ką nori pasiekti asmeniniuose santykiuose, darbe, karjeroje, sveikatoje bei laisvalaikyje.

4. Apsirenk šviesius drabužius. Kiekviena spalva turi reikšmę bei daro psichologinį, energetinį poveikį. Šviesios spalvos, tokios kaip balta, geltona ir auksinė, simbolizuoja sėkmę ir klestėjimą. Todėl naujuosius metus pasitik šviesiai išorėje ir viduje!

5. Gera nuotaika. Sutinkant Naujuosius metus labai svarbu būti geros, pozityvios, pakilios nuotaikos. Venk pykčio, ginčų, neigiamų emocijų. Susikoncentruok ne į praradimus, o į naujas galimybes ką nors įgyti, išmokti, nuveikti, sukurti.

 

Tikiuosi, kad šie patarimai padės sutikti Naujus metus sėkmingai ir laimingai!✨