Rožinis kvarcas, rožinio kvarco kristalas, rožinio kvarco reikšmė, rožinio kvarco papuošalai, rožinio kvarco apyrankė

ROŽINIS KVARCAS

ROŽINIS KVARCAS

Rožinis kvarcas - meilės, švelnumo ir vidinės ramybės akmuo, kurio energija yra palyginama su šilku. Šis akmuo veikia švelniai ir atpalaiduojančiai, neša santykiams ramybę, taiką ir harmoniją. Akmuo skatina įkvėpimą, grožį, meną ir išlaisvina vaizduotę. Rožinis kvarcas ypač naudingas droviems žmonėms, kadangi užpildo ramybe, harmonija bei įkvepia pasitikėjimo savimi. 

Rožinis kvarcas, vadinamas “meilės sau” akmeniu. Rožinis kvarcas padeda atsikratyti negatyvių mintų, savigraužos ir skatina santarvę, darną su savimi. Šis rožinis akmuo taip pat veikia visas čakras, ypač širdies čakrą. Rožinis kvarcas neleidžia prasiveržti pykčiui bei padeda geriau suprasti save ir kitus.

Rožinis kvarcas yra ypač naudingas tiems, kuriems trūksta meilės, jaučiasi neverti meilės arba jos bijo. Rožinis kvarcas pripildo gyvenimą meile, ramybe, sąmoningumu ir harmonija. Šis akmuo taip pat skatina nuoširdų, atvirą bendravimą. Rožinis kvarcas taip pat sustiprina empatiją. Rožinis kvarcas taip pat gydo dvasines ir emocines žaizdas, mažina, stresą, nerimą bei balansuoja jausmus.

Rožinis kvarcas gali būti naudojamas praktikuojant meditacijas, balansuojant čakras. Norint subalansuoti širdies čakrą, užsidėkite rožinio kvarco akmenuką kuo arčiau širdies arba palaikykite jį rankoje. Šis akmuo taip pat tinka vaikams, kadangi skatina kūrybiškumą, saugo nuo blogos akies, nužiūrėjimų, nelaimių bei padeda harmonizuoti miegą.

Manoma, kad rožinis kvarcas gydo ne tik sielą, o ir kūną. Rožinis kvarcas gali padėti pašalinti toksinus, sumažinti agresyvumą, pagerinti kraujo apytaką, subalansuoti psichinę būseną, pagerinti širdies ir inkstų darbą. 

Rožinis kvarcas derinamas su žaliu kvarcu, ametistu, karneoliu, kalnų krištoliu ir kitais akmenimis.

 

Rožinio kvarco nauda:

  • Stiprina meilės energiją ir romantiškus santykius
  • Padeda išreikšti ir priimti meilę sau ir kitiems
  • Sumažina stresą, nerimą ir depresiją
  • Skatina pasitikėjimą savimi ir didina savivertę
  • Palengvina užmigimą ir pagerina miego kokybę
  • Skatina fizinę ir emocinę regeneraciją
  • Stiprina ryšį su dvasiniu pasauliu

 

Raktiniai žodžiai: meilės akmuo, rožinis kvarcas, ramybės akmuo, švelnumo akmuo, apsaugos akmuo, švelnumas, vidinė ramybė, emocinis gydymas, širdies čakra, harmonija, savęs priėmimas, sąmoningumas, saviugda, dvasinis augimas, krizių įveikimas, meilė, nuoširdumas, jautrumas, empatija, kūrybiškumas, emocinis stabilumas, ramus miegas, harmonija, energetinis balansavimas, dvasinė ramybė, rožinis akmuo

 

Mūsų rožinio kvarco gaminiai > čia