Natūralios naudingos sveikatai sveikatinomosi sojų vaško žvakės su eteriniais aliejais.jpg

KVAPUSIS GYDYMAS 💚

KVAPUSIS GYDYMAS 💚

Tikriausiai esate girdėję pasakymą, kad miegas gydo. 😴 Pasirodo, kad aromaterapija, kokybiški eteriniai aliejai, malonūs kvapai taip pat gali padaryti teigiamą įtaką mūsų fizinei ir emocinei sveikatai.

Kaip žvakės ir aromaterapija gali pagerinti sveikatą?

1. 🚫 Venkite chemikalų! Savaime suprantama, kad norint pagerinti sveikatą, reikia pasirūpinti, kad jos, net nepagalvodami, dar labiau neblogintume. Pavyzdžiui, kartais nusipirkę paprastą parafino žvakę net nesuvokiame ką deginame ir kokios medžiagos pasklinda namuose, ką mes įkvepiame, kuo kvėpuoja vaikai, gyvūnai. 🐱 Vienas, antras, trečias kartas ir tokių žvakių deginimas gali tapti įpročiu bei ilgainiui padaryti žalos sveikatai. Ypač reikėtų saugotis žmonių, kurie kenčia nuo įvairių alergijų, kurių organizmas yra jautresnis ar nusilpęs imunitetas. 🤧 Tad labai išmintingai rinkitės produktus su kuriais dažnai kontaktuojate.

 

2. 🌿 Rinkitės ekologiško vaško žvakes. Žvakės pagamintos iš natūralių vaškų, neturinčių cheminių priemaišų - puikus pasirinkimas. Štai keli ekologiškų vaškų pavyzdžiai:

Sojų vaškas 🌱

Kandelila vaškas 🌵

Palmių vaškas 🌴

Bičių vaškas 🐝

Rapsų vaškas 🌻

 

3. 🧐 Pasidomėkite apie kvapus. Nors šiais laikais kvapai mus supa nuo ryto iki vakaro ir atrodo viskas kvepia: maistas, kosmetika, buitinės valymo priemonės, namų kvapai ir t.t., tačiau ne viskas kvepia SVEIKAI. Ar kvapas gali būti sveikas? Medžiagos, iš kurių gaminami kvapai, gali būti labai įvairios bei turėti skirtingą poveikį sveikatai. Tad geriausia rinktis natūralius kvapus, kvapus iš gamtos. Puikiai tinka natūraliai kvepiančios bičių vaško žvakės, kokosų vaško žvakės bei žvakės praturtintos aukščiausios kokybės eteriniais aliejais.

 

4. 🕯️ Eterinių aliejų žvakės. Eteriniai aliejai - tai aliejai išgaunami iš augalų, jų dalių: žiedų, lapų, šaknų ir sėklų. Labai daug augalų turi specifinių savybių, kurios gali padaryti teigiamą poveikį fizinei ir emocinei sveikatai. Turbūt pamenate, kai vaikystėje mama liepdavo ant žaizdos užsidėti gysloti, o susirgus gerti liepžiedžių arbatą - natūralūs augalai iš gamtos rankų padėdavo pasveikti ir pasijausti geriau. 👨‍👩‍👦‍👦 Žvakės praturtintos eteriniais aliejais taip pat turi teigiamą poveikį sveikatai, juk tai tie pats augalai, jų dalys, išgryninti aliejai naujame pavidale - žvakėje. Žinoma, kartais augalus reikia dėti ant kūno, kartais išgerti, suvalgyti, o kartais tiesiog užtenka užuosti, įkvėpti. Kvapai gali padėti:

• Atsipalaiduoti: 😌 levandos, bergamotės, ylang-ylang, vetiverijos, ramunėlės

• Įsikvėpti, atgauti jėgas: 💪 citrinos, mėtos, imbieras, rozmarinas, aukaliptas, arbatmedis, pipirmėtė

• Sužadinti aistrą ir pajėgumą: 🔥 rožės, jazminai, santalmedis, bergamotė, ylang-ylang

• Susikaupti: 🧠 pipirmėtės, citrusiniai vaisiai, rozmarinas, citrinžolė, kedras, cinamonas, levandos

Rinkimės kvapus, kurie gydo! 💚https://qeteshart.lt/collections/kvapusis-gydymas

Kvapusis gydymas sveikos žvakės sveikatai miegui kvapai migrenai mažinti

.

#kvapųterapija #aromaterapija #kvapai #eteriniaialiejai #sveikata #psichologinėsveikata #fizinėsveikata #atpalaidavimas #susikaupimas #energija #meilė #ramybė #natūralumas #ekologija #žvakės #qeteshart