Žadeitas dolomitinis marmuras nefritas akmuo savybės, reikšmė, nauda, žadeito ezoterinės savybės

ŽADEITAS

ŽADEITAS

Žadeitas yra vertingas ir galingas akmuo, turintis daug teigiamų savybių. Jis gali būti naudojamas fizinei ir psichinei sveikatai pagerinti bei ezoterinėse praktikose. Jei ieškote stipraus ir gražaus akmens, žadeitas yra puikus pasirinkimas.

Žadeitas yra laikomas vienu stipriausių apsaugos akmenų. Jis padeda apsaugoti nuo neigiamos energijos, įskaitant blogą energiją, prakeikimus ir piktąsias dvasias. Žadeitas taip pat padeda apsaugoti nuo fizinių pavojų, tokių kaip nelaimės ir traumos.

Šis nuostabus akmuo taip pat siejamas su ramybe, vidine pusiausvyra, sėkme ir klestėjimu. Žadeitas suteikia ramybę ir vidinę pusiausvyrą, padeda įveikti stresą, nerimą ir depresiją. Žadeitas taip pat padeda atsipalaiduoti ir susikaupti.

Žadeitas yra ypatingas dėl savo struktūros, turinčios terapinių savybių. Tai yra vienas iš geriausių akmenų pirtims, nes jis turi didelę šilumos talpą, gerai sugeria ir išskiria šilumą, yra atsparus staigiems aplinkos pokyčiams, temperatūros svyravimams. Šis akmuo neišskiria toksiškų dujų, nepasižymi radiacija ir jo cheminė sudėtis išlieka pastovi. Lyginant su kitais pirties akmenimis, žadeitas turi 50-100 kartų mažiau kenksmingų sunkiųjų metalų ir iki 30 kartų daugiau cheminių elementų savo struktūroje, kurie teigiamai veikia žmogaus sveikatą​​.

 

Žadeito spalvų reikšmės

Žadeitas gali būti įvairių spalvų, tačiau dažniausiai pasitaiko žalios, mėlynos ir raudonos spalvos:

  • Žalias žadeitas yra susijęs su gamta, augimu ir atsinaujinimu. Jis padeda palaikyti sveiką kūną ir protą.
  • Mėlynas žadeitas yra susijęs su ramybe, vidine pusiausvyra ir intuicija. Jis padeda atsipalaiduoti ir susikaupti.
  • Raudonas žadeitas yra susijęs su meile, aistra ir energija. Jis padeda pritraukti meilę ir išreikšti save.

    Žadeito nešiojimas

    Žadeitas gali būti nešiojamas kaip papuošalas. Galima nešioti žadeito apyrankes, vėrinius, pakabukus, karolius, žiedus ir auskarus. Žadeitas taip pat gali būti naudojamas kaip amuletas ar talismanas. Jei nusprendėte nešioti žadeitą, svarbu jį reguliariai valyti ir prižiūrėti. Žadeitą galima valyti vandeniu arba akmenų valymo priemonėmis. Be to, žadeitas yra labai tvirtas ir atsparus akmuo, todėl jis yra sunkiai braižomas

     

    Žadeito nauda:

    • Skatina vidinę ramybę ir harmoniją
    • Padeda sumažinti stresą ir įtampos jausmą
    • Stiprina emocinį stabilumą ir pusiausvyrą
    • Sustiprina intelektą ir intuiciją
    • Suteikia fizinę ir psichinę jėgą
    • Gerina koncentraciją ir kūrybiškumą
    • Padeda atverti širdį ir priimti meilę sau bei kitiems
    • Skatina sėkmę ir savigarbą
    • Turi apsauginės energijos savybių

     

    Raktiniai žodžiai: sėkmės akmuo, stiprybės akmuo, išminties akmuo, apsaugos akmuo, tvirtumas, vidinė harmonija, dvasinis gydymas, širdies čakra, gyvenimo pusiausvyra, savęs pažinimas, sąmoningumo ugdymas, asmeninis tobulėjimas, dvasinis augimas, konfliktų įveikimas, gerovė, nuoseklumas, atsparumas, empatija, kūrybinė išraiška, emocinis stabilumas, ramūs sapnai, gyvenimo harmonija, energetinis balansavimas, dvasinė ramybė, žalios spalvos akmuo, žadeitas, nefritas, dolomitinis marmuras

     

     Mūsų žadeito gaminiai > čia