Prabangiu dovanu idejos

Kodėl rankų darbo žvakės tokios populiarios ir prabangios dovanos?

Kodėl rankų darbo žvakės tokios populiarios ir prabangios dovanos?

Ar žinojote, jog rankų darbo aromaterapinės žvakės, ypač gaminamos iš sojų ir kokosų vaškų, iš tiesų yra labai populiarios ir prabangios dovanos? ⚜

Kodėl gi šios žvakės tokios vertingos ir patrauklios? 💖

* KOKYBĖ – Sojų vaškas yra ekologiškas, išgaunamas natūraliai, jis neturi sveikatai kenksmingų medžiagų. Taip rankų darbo gaminiai visais laikais buvo vertinami. Pagaminti kokybiškas rankų darbo žvakes reikia žinių, kokybiškų medžiagų, o dekoravimui laiko ir kūrybos. O juk sakoma, kad laikas pati vertingiausia dovana. 

* KVAPAS – Kvapas vienas stipriausių dirgiklių sužadinančių prisiminimus, svajas, fantazijas, jausmus. Žvakių kvapai labai įvairūs: galima rinktis saldžius, maistą primenančius kvapus, elegantiškus, prabangių kvepalų arba natūralius gamtos, miško, medienos, gėlių kvapus. Kai toks kvapų pasirinkimas tikrai nesunkiai galima rasti sau ar brangiam žmogui patinkantį kvapą. 

* ATMOSFERA – Kokia harmoninga atmosfera pasklinda namuose, kai ramiai dega žvakė ir sklinda švelnus gėlių kvapas. O galbūt spragsi medinė dagtis, sklinda stiprus vyriškų kvepalų kvapas. Kiekvienam savo, kažkam reikia ramybės, švelnumo, atsipalaidavimo, o kai kam veiksmo, ugnies, aštrių pojūčių. Mes visi tokie unikalūs ir ypatingi. 

* ELEGANTIŠKA DOVANA – Žvakės vis dažniau dekoruojamos natūraliais džiovintais augaliukais, kristalais, blizgučiais bei pateikiamos prabangiuose žvakių indeliuose. Tokia dovana nudžiugins ne tik žvakių, aromaterapijos mėgėjus, tačiau ir prabangos, estetikos, elegancijos ir interjero gerbėjus. 

* ENERGIJA – Žvakę galima pagaminti arba sukurti. Mano nuomone į gamybos procesą įeina tiesiog fizinė žvakės gamyba, tačiau kūryba prasideda širdyje, tada gimsta idėjos, vaizdiniai kaip būtų galima sukurti žvakę, kokiu kvapu pakvepinti, kaip papuošti. Kaip sakoma: „Gaminama su meile“, iš tiesų, jeigu žmogus mėgaujasi kūrybos procesu ir įdeda savo meilės, tokia žvakė automatiškai užsipildo šilta energija.