Kaip nustebinti, ką dovanoti merginai Valentino dienos proga?

Kaip nustebinti, ką dovanoti merginai Valentino dienos proga?

Kaip nustebinti, ką dovanoti merginai Valentino dienos proga?

Sakoma, kad kiekviena diena ypatinga ir parodyti meilę, nustebinti artimą žmogų nereikia progos. Tikrai taip, tačiau neretai, įsisukę į darbus, greitą gyvenimo ritmą, užmirštame skirti laiko artimiesiems ir juos nudžiuginti. Gimtadieniai, sukaktuvės, Valentino diena, Kalėdos ir kitos progos sužadina jausmus ir įkvepia nustebinti mylimuosius.

Aišku, kiekvienas žmogus yra unikalus, ypatingas, tad ir pomėgiai, dovanos bus skirtingos. Norėčiau pasidalinti savo dovanų idėjomis bei įkvėpti Jus nudžiuginti savo mylimas moteris. 

 Kaip nustebinti mergina valentino dienos proga ka dovanoti valentino dienos proga

Kaip nustebinti merginą Valentino dienos proga?

Tam, kad suteikti žmogui ypatingą patirtį, nudžiuginti, nustebinti nereikia daug pinigų ar fantazijos, užtenka vienos idėjos ir vos kelių detalių, kurios sukurs jaukią atmosferą: gėlių, žvakių, muzikos. Juk svarbiausia atmosfera, o ją sukurti padės nuostabus gėlių kvapas, romantiškas žvakių apšvietimas ir jaudinanti muzika fone. Leiskite pasidalinti idėjomis kaip nustebinti merginą Valentino dienos proga:
  • Nuvažiuokite prie jūros, pasiimkite užkandžių, karštos arbatos, stebėkite jūrą, drauge palydėkite saulę.

  • Sutvarkykite namus, pamerkite gėlių ir paruoškite vakarienę, uždekite romantiškų žvakių ir pavakarieniaukite dviese žvakių šviesoje.

  • Paruoškite karštą vonią. Uždekite žvakių, įberkite į vonią rožių žiedlapių, galite įpilti vonios putų, kvapių aliejų. Sukurkite atlaiduojančią, romantiška atmosferą.

  • Pavakarieniaukite dviese.

  • Padarykite masažą. Tegul fone tyliai skamba atpalaiduojanti melodija, kambarys skęsta žvakių šviesoje.

  • Nusiveskite ją į teatrą, miuziklą, koncertą, kiną. Užsakykite bilietus iš anksto, jai nieko apie tai nesakykite, tik paprašykite pasiruošti ir važiuoti drauge. O kur...? Tokia ir staigmena!

  • Paruoškite gardžius pusryčius ir atneškite į lovą arba tiesiog padenkite stalą.

  • Drauge apsilankykite SPA, pramogų parke, jogos užsiėmime, sudalyvaukite gongų meditacijoje, suraskite įdomią, neišbandytą patirtį, pramogą ir išbandykite tai drauge.

  • Jeigu Jūsų antra pusė tikra gurmanė, surenkite degustaciją. Tai gali būtų įvairių patiekalų, šokolado, gėrimų degustacija. Galite tai padaryti ne tik restorane, tačiau ir namuose, juk šiais laikais viską galima užsisakyti į namus. Jums reikės tik viską gražiai paruošti ir pateikti. Nepamirškite detalių: uždekite žvakę, pamerkite gėlių, sudėliokite ant stalo patiekalus ir ragaukite!

  • Išpildykite jos norą, tai, kas nekainuoja, tačiau ji labai ilgai to laukė. Galbūt Jūsų moteris lanko kažkokius užsiėmimus, paskaitas, dalyvauja labdaringose veiklose ir vis kviečia jus prisijungti drauge, tačiau Jūsų tai netraukia arba neturite tam laiko. Skirkite šią dieną laiko jai ir nuveikite drauge tai, apie ką ji svajoja.

 Ka dovanoti merginai valentino dienos proga

Ką dovanoti merginai Valentino dienos proga?

Valentino dienos proga siūlau susikoncentruoti į būtent šios šventės esmę ir išrinkti teminę dovaną. Vietoje to, kad padovanotumėte dovanas, kurias įprastai dovanotumėte gimtadienio, Kalėdų proga, pasistenkite atrasti romantišką, unikalią, Valentino dienos progai skirtą dovanėlę. O kas gi reprezentuoja Valentino dieną, romantiką, meilę? Sakyčiau: raudona spalva, širdelės, romantiški kvapai, rožės, saldainiai, romantiški užrašai, detalės.

Dauguma merginų, moterų mėgsta subtilumą ir atkreipia dėmesį į detales, tad rinkdami dovanėlę pasistenkite pažiūrėti koks įpakavimas, spalvos, užrašai, atkreipkite dėmesį į detales. Pavyzdžiui vietoje paprastos dėžutės saldainių, padovanokite tą, ant kurios užrašyti prasmingi žodžiai arba patys saldainiai širdelės formos. Mažos detalės sukuria prasmę.

 

Kaip jau minėjau anksčiau, kiekvienas žmogus skirtingas, skirtingi pomėgiai, charakteriai ir, žinoma, tinkamos dovanos. Noriu su Jumis pasidalinti dovanėlių idėjomis, kurios man, kaip merginai, atrodo labai jaukios, šiltos ir romantiškos:

  • Puokštė mėgstamų gėlių ir saldainiai – nesenstanti meilės ir romantikos klasika.

  • Perlų vėrinys ar bet koks kitas unikalus, prabangus, elegantiškas papuošalas (auskarai, pakabukas, žiedas, apyrankė).

  • Aromaterapinė žvakė su papuošalu, staigmena viduje, taip pat žvakė su rožinio kvarco (rožinis kvarcas – meilės akmuo) akmenuku.

  • Nauja suknelė, naktinukai, chalatėlis.

  • Prabangios kūno priežiūros priemonės. Padovanokite jai ką nors ypatingo, tai, ko negalima rasti įprastuose prekybos centruose. Padovanokite kūno prausimosi putų, rankų darbo muilų, šampūnų rinkinį, produktų pagamintų iš natūralių žolelių, gėlių, be chemijos. Padovanokite jai kitokią kūno priežiūros patirtį su ypatingais produktais.

  • Jeigu Jūsų moteris mėgsta dizainą ir estetiką, padovanokite jai ištaigingą vazą (gali būti krištolinė, porcelianinė vaza), rankų darbo statulėlę, paveikslą, subtilias namų dekoro detales.

  • Kvepalai, kūno dulksna.

  • Prabangus šalikėlis.

  • Krištolinis, swarovski kristalo suvenyras (jeigu Jūsų antra pusė mėgsta suvenyrus), tai gali būti krištolinė širdelė, gulbės, paukščiai, angeliukas ir t.t.

 

Atminkite, svarbiausia jausmai, net jeigu Jūs neturite pakankamai laiko, resursų staigmenoms, dovanėlėms, visada galite Jai pasakyti kaip stipriai Ją mylite, kokia Ji Jums brangi, vienintelė, kad Ji Jūsų gyvenimo šviesa, laimė, meilė ir prasmė. Kartais užtenka ir tyrų, nuoširdžių žodžių bei apkabinimo. ♥ 

 

Būkite laimingi!