Chalcedonas ramybės akmuo, mėlynas kristalas, mėlynas akmuo, akmuo ramybei, akmuo harmonijai

CHALCEDONAS

CHALCEDONAS

Chalcedonas - akmuo, kurio energija siejama su švelnumu, ramybe ir harmonija. Šis akmuo veikia švelniai ir atpalaiduojančiai, padeda atkurti emocinę pusiausvyrą ir vidinę ramybę. Šis akmuo ypač naudingas tiems, kurie kenčia ir nori atsikratyti streso, nerimo ir įgauti dvasinę, emocinę pusiausvyrą.Chalcedono akmuo taip pat įkvepia, skatina kūrybiškumą,vysto intuiciją ir vaizduotę. 


Chalcedonas taip pat vadinamas "švelnumo" akmeniu. Šis akmuo padeda atsikratyti neigiamų minčių, sumažina savigraužos jausmą bei įkvepia harmonijos, balanso. Chalcedono akmuo taip pat veikia širdies čakrą, padeda harmonizuoti emocijas, didina empatiją bei padeda geriau suvokti save ir kitus.
Chalcedonas naudingas tiems, kurie siekia didesnės emocinės pusiausvyros, balanso ir harmonijos savo gyvenime. Chalcedonas gali padėti sustiprinti santykius, ryši su savimi ir pasauliu. Tai akmuo, kuris padeda sumažinti konfliktus ir padidina santarvę.


Chalcedonas gali būti naudojamas meditacijoms ir čakrų balansavimui. Norint atkurti emocinę pusiausvyrą, galite laikyti chalcedono akmenėlį rankoje, arti širdies arba nešioti papuošalus su chalcedono akmenėliais. Šis nuostabus akmuo taip pat vysto intuiciją bei didina jausmingumą.


Manoma, kad chalcedonas taip pat turi gydomųjų savybių. Šis akmuo gali padėti sumažinti stresą, pagerinti miego kokybę, padidinti emocinį stabilumą bei padėti susidoroti su sunkumais.


Chalcedonas gali būti derinamas su kitais akmenimis: ametistu, kalnų krištolu, karneloliu ir kt.
 
Chalcedono nauda:

  • Skatina švelnumą ir harmoniją
  • Padeda atkurti emocinę pusiausvyrą
  • Stiprina intuiciją ir vaizduotę
  • Sumažina stresą ir nerimą
  • Padeda harmonizuoti santykius su savimi ir kitais
  • Padeda balansuoti emocijas
  • Sustiprina jausmingumą
 
Raktiniai žodžiai: chalcedonas, chalcedono akmuo, chalcedono papuošalai, papauošalai su chalcedonu, švelnumas, harmonija, emocinė pusiausvyra, širdies čakra, širdies chakros akmuo, meditacija, intuicija, vaizduotė, jausmų supratimas, dvasinė pusiausvyra, akmenys ir kristalai
 
Mūsų chalcedono gaminiai > čia