Auksinis smiltainis gold sandstone lietuviškai akmuo, auksinis akmuo

AUKSINIS SMILTAINIS

AUKSINIS SMILTAINIS

Auksinio Smiltainio Akmuo: Gamtos Dovana Jūsų Grožiui ir Gerovei

Auksinis smiltainis laikomas ambicijų ir kūrybiškumo akmeniu. Šis nuostabus akmuo žinomas dėl savo kerinčio blizgesio, šilto atspalvio bei ezoterinių savybių. Auksinis smiltainis yra laikomas stipriu energetiniu, dvasiniu akmeniu. Šis akmuo padeda atrasti, užmegzti arba sustiprinti ryšį su savimi bei dvasiniais mokytojais, kurie skatina vidinį augimą, tobulėjimą ir teigiamus pokyčius.

Auksinis smiltainis gali suteikti apsaugą nuo neigiamos energetikos bei padėti išvalyti, subalansuoti čakras, ypač sakralinę, šakninę čakrą. Auksinis smiltainis padeda įsižeminti, pajausti saugumą bei tvirčiau atsistoti ant kojų.

Manoma, kad auksinis smiltainis gali padėti sumažinti fizinį ir psichinį nuovargį. Auksinis smiltainis padeda pašalinti neviltį, suteikdamas energijos, įkvėpimo ir gyvybingumo. Smiltainis skatina optimizmą ir padeda įveikti emocinius sunkumus, suteikdamas ramybę, harmoniją ir pusiausvyrą. Taip pat manoma, kad šis akmuo gali padėti įsikvėpti daugiau kūrybiškumo, pasitikėjimo savimi ir ambicijų. 

Auksinį smiltainį galima nešioti kaip papuošalą arba laikyti savo aplinkoje, kad galėtumėte nuolat jausti jo teigiamą energiją. Galima nešioti auksinio smiltainio apyrankes, karolius, vėrinius, pakabukus, žiedus, sages ir visus kitus papuošalus, kadangi šis akmuo yra labai patvarus, tad papuošalai išliks gražūs ilgą laiką.  Auksinis smiltainis puikiai tinka meditacijoms kadangi padeda subalansuoti čakras, atsiverti pasaulio išminties suvokimui ir naujai informacijai. 

Auksinio smiltainio papuošalai – puikus pasirinkimas norintiems puoštis, įsikvėpti, pajausti daugiau stabilumo, ramybės, balanso ar įsikvėpti kūrybinei veiklai. Auksinis smiltainis ne tik gražus, bet ir prasmingas akmuo.

 

Auksinio smiltainio nauda:

  • Padeda pasiekti tikslus ir įgyvendinti svajones
  • Mažina nuovargį, suteikia papildomos energijos
  • Stiprina emocinį stabilumą, sumažina nerimą 
  • Skatina kūrybiškumą, atveria naujas kūrybines idėjas ir suteikia įkvėpimo
  • Suteikia pasitikėjimo savimi, didina savivertę
  • Apsaugo nuo neigiamų energijų
  • Palengvina meditacijas ir dvasinę praktiką
  • Balansuoja čakras – ypač veiksmingas sakralinės, šakninės čakros balansavimui
  • Skatina optimizmą, padeda žvelgti į gyvenimą teigiamai
  • Padeda emocinei ir psichologinei regeneracijai, skatina vidinį augimą ir atsinaujinimą

 

Raktiniai žodžiai: auksinis akmuo, smiltainis, dvasinis akmuo, aukso spalvos rudas akmuo, blizgantis rudas akmuo, spindintis rudas akmuo, auksinis smiltainis, gydomasis akmuo, čakrų balansavimas, šaulio zodiakas, akmuo šauliui, akmuo šaulio zodiakui, kūrybiškumo įkvėpimas, emocinis stabilumas, optimizmas, energija, gyvybė, įsižeminimas, stabilumas, saugumas, sėkmė

 

Mūsų auksinio smiltainio gaminiai > čia