Kvepiančios aromaterapinės žvakės dovanai, žvakės su tekstu, žvakės su užrašu, žvakės su papuošalu viduje, prabangios žvakės namams

KVEPIANČIOS ŽVAKĖS

KVEPIANČIOS ŽVAKĖS

Atraskite Qetesh Art žvakių magiją: Kelionė į kvapų ir paslėptų lobių pasaulį!

 

Mūsų Lietuvoje pagamintos rankų darbo žvakės - daugiau, nei paprastas šviesos šaltinis. Qetesh Art rankų darbo žvakės Jus kviečia pasinerti į nepaprastą kelionę po kvapų, harmonijos, spindesio ir intrigos pasaulį! Nuo sodrių aromatų iki paslėptų papuošalų žvakės viduje - žvakės vertinantiems prabangą, mėgstantiems aromaterapiją ir išskirtinį dėmesį.

 

Prabangios Žvakės Jūsų Namams

Kiekviena Qetesh Art žvakė pagaminta meistriškomis, kūrybą mylinčiomis rankomis. Itin kruopščiai parenkami indeliai, dizainai, etiketės, siekiant sukurti prabangią atmosferą Jūsų namuose. Natūralių sojų ir kokosų vaškų žvakės garantuoja švaresnį degimą ir geresnę malonaus kvapo sklaidą.

 

Kvepiančios rankų darbo žvakės su papuošalu žvakes viduje, žvakės su papuošalu, žvakės dovanai

 

Žvakės Su Paslėptais Papuošalais

Mūsų unikalus asortimentas praturtintas ne tik kvepiančiomis žvakėmis, o ir žvakėmis su paslėptais papuošalais žvakės viduje. Žvakės su žiedu viduje, žvakės su pakabuku viduje, žvakės su apyranke viduje - kokybiški papuošalai pagaminti iš nerūdijančio plieno, paauksuoti arba pasidabruoti, dekoruoti natūraliais akmenėliais, spindinčiais cirkoniais. Qetesh Art rankų darbo deimantinės žvakės su papuošalu viduje - ne tik stilinga namų interjero detalė, bet ir nepakartojama, kvepianti, spindinti dovana.

 

Žvakės Su Žinute

Kvepianti žvakė su jūsų užrašu, žinute, tekstu žvakės viduje! Puikus būdas išsakyti savo mintis, jausmus, palinkėti, atsiprašyti, įkvėpti, paskatinti, pasidalinti naujienomis! Iškalbinga, paslaptinga žvakė su jūsų tekstu - unikalus būdas perduoti žinutę brangiam, mylimam, artimam žmogui. 

 

Natūralios Ir Kokybiškos Žvakės

Pasirūpinome, kad mūsų žvakės būtų ne tik estetiškai patrauklios, bet ir draugiškos aplinkai. Naudodami tik ekologiškus sojų ir kokosų vaškus, bei aukščiausios kokybės kvapiuosius, eterinius aliejus, užtikriname draugišką poveikį aplinkai ir sveikatai. Mūsų žvakių asortimente taip pat rasite gydomųjų žvakių kolekciją "Kvapusis Gydymas". Natūralios žvakės praturtintos 100% natūraliais eteriniais aliejais jonizuoja orą, gali pagerinti nuotaiką, miego kokybę bei bendrą sveikatos būklę.

 

Kristalų Žvakės

Mūsų žvakių asortimente taip pat rasite kristalų žvakes, tai žvakės dekoruotos natūraliais kristalais ir akmenėliais. Kvepiančios žvakės dekoruotos natūraliu ametistu, rožiniu kvarcu, chalcedonu - puikus aromaterapijos ir harmonijos derinys!

 

Pasinerkite Į Magišką Aromaterapijos Pasaulį

Kviečiame Jus atrasti mūsų rankų darbo žvakių magiją! Nuo prabangių kvepiančių žvakių iki unikalių žvakių su paslėptais papuošalais ir asmeninėmis žinutėmis – mūsų kolekcijoje rasite tobulą žvakę kiekvienai progai!