Hematitas vyriškas akmuo, stiprus akmuo, akmuo galiai, valdžiai, stiprybei, vyriškas akmuo

HEMATITAS

HEMATITAS

Hematitas: Stiprus ir gydantis mineralas

Hematitas - vienas iš dažniausių geležies oksidų ir svarbus geležies rūdos šaltinis. Hematitas išgaunamas įvairiose pasaulio vietose, įskaitant Braziliją, Australiją, Indiją, Rusiją ir Pietų Afriką. Hematito išskirtinumas slypi jo metalinėje blizgančioje paviršiaus struktūroje ir raudonai-rudai spalvoje, kuri yra susijusi su dideliu geležies kiekiu.

Hematitas ypatingai vertinamas magų ir ezoterikos mėgėjų tarpe. Manoma, kad hematitas saugo nuo astralinių išpuolių ir piktų dvasių, suteikia nežemiškos energijos. Hematitas, dedamas ant trečiosios akies, padeda susisiekti su kitais pasauliais, apsaugo nuo neigiamų emocijų ir magiškų pinklių.

Svarbu paminėti, kad hematitas tinka ne kiekvienam, kai kuriems šis mineralas paprasčiausiai gali būti per stiprus. Stiprioms asmenybės hematitas padeda dar labiau sustiprėti, sukurdamas situacijas leidžiančias tobulėti, tačiau silpnesniems šis mineralas gali sukelti neigiamas pasekmes pritraukdamas nepakeliamus iššūkius.


Manoma, kad hematitas taip pat turi gydomųjų savybių. Hematitas padeda kovoti su kraujo ligomis: mažina mažakraujystę, gydo leukemiją ir kitas kraujo cirkuliacijos problemas. Hematitas taip pat gali padėti stabilizuoti hormonų pusiausvyrą, sustiprinti plaučius ir normalizuoti kraujo spaudimą.


Galima nešioti hematito apyrankes, vėrinius, pakabukus ir kitus papuošalus su hematito detalėmis. Tačiau, svarbu žinoti, kad hematito negalima valyti vandeniu, kadangi vanduo savyje turi geležies. Hematitą galima valyti sausa jūros druska arba per naktį palikti kartu su kalnų krištolo gabaliukais.


Hematitas tikrai daugiau nei paprastas akmuo - tai įvairių kultūrų ir laikmečių perliukas, nešantis tiek mistinę reikšmę, tiek praktinę naudą.


Įdomūs faktai apie hematitą:

  1. Hematito pavadinimas kilęs iš graikų kalbos žodžio „haima“, reiškiančio kraują, dėl jo raudonos spalvos miltelių
  2. Jis yra vienas pagrindinių geležies rūdos šaltinių
  3. Senovės Egipte hematitas buvo naudojamas kaip amuletas saugantis nuo kraujo ligų



Hematito nauda:

  • Padeda stabilizuoti emocijas
  • Stabilizuoja kraujo spaudimą
  • Gydo kraujo ligas (leukemiją, mažakraujystę ir t.t.)
  • Saugo nuo negatyvių energijų
  • Padeda susikaupti
  • Gerina kraujotaką
  • Subalansuoja kūną, protą ir dvasią
  • Sustiprina ryšį su žeme
  • Padeda atsiriboti nuo streso ir nerimo
  • Suteikia apsauga ir saugumą



Raktiniai žodžiai: hematitas, kraujo akmuo, geležies rūda, metalinis blizgesys, raudonai-ruda spalva, drąsa, stiprybė, energija, kraujo ligų gydymas, hormonų balansavimas, ezoterika, astralinė apsauga, magiškas akmuo, trečios akies stimuliacija, valios stiprinimas, emocinis stabilumas, gyvybingumas, įsižeminimas, gamtos dovana, akmuo leukemijai gydyti

 

Mūsų hematito gaminiai > čia